Cigale
Nederlandse tekst
Texte Français
Logo Le Repos Des Cigales
Grote afbeelding woning

De woning

Verbeeld je even, een groot stevig authentiek huis, zoals alleen honderd jaar geleden werd gebouwd, gelegen in een prachtige serene en rustgevende omgeving, ... waar de tijd tussen ontwaken en slapengaan wordt geregeld door een gulle zon.

Je kan er lopen, zwemmen, springen, wandelen, fietsen, kuieren, eten, spelen, drinken, zingen, ruiken, dromen, slapen ... volgens jouw ritme op een privé -domein van 1,5 ha !

De woning, een gerenoveerde authentieke stenen streekhoeve met een bewoonbare oppervlakte van 165 m2, ligt op de heuvels van Thézac. De achterzijde (zuidkant) biedt een mooi panoramisch zicht op het domein en de heuvels. Het huis bevindt zich op 25 m van een rustige weg.

Deze oude streekhoeve werd in 2002 grotendeels gerenoveerd. Het authentieke karakter van het hoofdgebouw werd behouden en begin jaren 1980 in harmonie gebracht met een aansluitend gebouw, waarin zich de keuken, woonkamer, hal en mezzanine bevinden.

De 2 grote schuiframen van de keuken en woonkamer bieden veel lichtinval en geven direct toegang tot beide terrassen aan de zuidkant, met zicht op het zwembad en het domein.

Alle kamers en vertrekken beschikken over airco en verwarming!

Internetverbinding (WIFI) is voorzien.

Rechts naast de woning bevindt zich een bijgebouw (schuur). Deze is bestemd voor privé-gebruik en is niet toegankelijk voor de huurders.

Bezettingscapaciteit van de woning : max. 6 personen + 1 baby/peuter. Er zijn 3 slaapkamers met elk tweepersoonsbedden en 1 extra kinderkamer met eenpersoonsbed en ontspanningsruimte.

1 huisdier is toegelaten in overleg met de eigenaars.

Kleine afbeelding woning